Website ontwikkeling

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Hebben we iets nodig, dan ‘Googlen’ we het even. Met een eigen website vinden klanten 24 uur per dag snel uw bedrijfsinformatie en wat u voor hen kunt betekenen.  

Kuipers ICT heeft diverse websites en webwinkels ontwikkelt voor particulieren en bedrijven. We ontwikkelen en bedenken samen met een klant de gewenste website. De klant kan de website zelf tekstueel beheren en wij maken in samenspraak met de klant het design. Doordat u zelf de website kunt aanpassen, kunt u direct inspelen op trends en zelf gemakkelijk wijzigingen in de teksten op de site aanbrengen. Indien u geen affiniteit heeft met websites en de mogelijkheden hierin, maken wij graag een voorstel.

Internet toepassingen
Voor een website zijn tientallen extra modules beschikbaar die direct kunnen worden ingezet om de ervaring van de bezoeker te verrijken, denk aan Fotogalerij, Kalender, Facebook, Twitter etc. Daarnaast behoort ook een volledig ingerichte webwinkel tot de mogelijkheden.

Voor de mogelijkheden zie het Basis pakket en Uitgebreid pakket voor het ontwerpen van een website.

Voor voorbeelden van websites die Kuipers ICT ontworpen heeft, verwijzen wij u naar onze Facebookpagina.

Verouderde website
Indien u al een website heeft, maar dit is een verouderde site zonder aanpassingsmogelijkheden, is het ook mogelijk dat Kuipers ICT uw huidige website na bouwt. Voordeel hiervan is dat u daarna heel gemakkelijk uw content kunt aanpassen. Indien gewenst kan de gehele website tegen een geringe meerprijs worden ondergebracht op c.q. verhuist naar een van onze hostingservers; voorzien of gekoppeld met uw domeinnaam en e-mailaccount (s).

Contact

Deze klanten gingen u voor:

Login Form

Kuipers ICT gebruikt cookies om uw online shop ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. Voor meer informatie,
Oke