Netwerk aanleg

Het netwerk is een belangrijke schakel tussen cliënts en de core van het netwerk zoals een server. een netwerk wordt ook vaak voor een groot aantal jaren aangelegd, het dient dus professioneel en toekomstgericht te worden aangelegd.

Of het nu gaat om een Cat5e, Cat6 of Cat7 netwerk of draadloze verbinding bij Kuipers ICT kunnen we het allemaal, we kunnen uw netwerk naar uw wensen opleveren zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar systeem. 

 

Netwerk onderhoud

Onderhoud van met name de actieve netwerkcomponenten kan snelheidsvraagstukken en uitval voorkomen. Zorg er daarom voor dat uw netwerk regelmatig wordt gecontroleerd.

 

Netwerk uitbreiding

Netwerkaansluitingen te kort? Alle aansluitingen gebruikt? Dan maar een hub of switch ertussen, snel een paar extra aansluitingen erbij. Dit is vaak de realiteit maar het komt de performance van het netwerk niet ten goede. Een decentraal opgesteld netwerk kan tot grote snelheidsproblemen leiden. Losse patchkabels over de grond komen ook de veiligheid op de werkvloer niet ten goede!

Laat daarom uw netwerk op vakkundige wijze uitbreiden zodat het netwerk optimaal blijft functioneren.

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen ? Dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

 

Contact
Please enter your name!
Please enter your email!
Write your message!
Nieuweweg 15, 9364 PA Nuis, Nederland
Adres:
+31 6 1410 1408
Telefoon:
thijs@kuipers-ict.nl
E-mail:

Deze klanten gingen u voor:

Login Form

Kuipers ICT gebruikt cookies om uw online shop ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. Voor meer informatie,
Oke