Camerabewaking

Kuipers ICT is zeer bekwaam op het gebied van camerabewaking. Camerabewaking komt voor bij particulieren of bedrijven en kan gaan om één of meerdere camera’s. Camerabewaking is maatwerk. Daarom komt Kuipers ICT eerst bij u langs om samen de wensen van u te bespreken en de locatie te bekijken. Kuipers ICT adviseert in de mogelijkheden qua type camera’s en de beste plekken om ze op te hangen. O.b.v. alle informatie wordt een passende offerte opgesteld.

Kuipers ICT zorgt voor het installeren van de camera(‘s), het netjes wegwerken van de bekabeling en installeren van de recorder (optioneel). Een recorder kan worden geïnstalleerd, zodat u gemakkelijk en snel toegang heeft tot uw opgeslagen beelden.

Na de installatie krijgt u een korte instructie over:
- hoe de bijgeleverde software werkt;
- hoe u de beelden kunt terugkijken of live bekijken op uw gekozen apparatuur;
- hoe u uw beelden kunt downloaden vanaf uw recorder naar bijvoorbeeld een usb-stick of externe hardeschijf;
- etc.

Daarnaast levert Kuipers ICT een overzicht waarop alle belangrijke informatie wordt weergegeven. Indien nodig kunt u alles nog eens rustig nalezen en u kunt altijd contact met ons opnemen.

Hikvision camerasystemen

Kuipers ICT werk met camerasystemen van Hikvision. Hikvision is een veelvoorkomend merk en biedt camerasystemen voor bedrijven als particulieren. De aanschafprijs is relatief laag en de kwaliteit van de camera is optimaal. De beelden van de camera’s kunnen worden bekeken op een televisiescherm, monitor, computer of via internet op uw mobiele telefoon of tablet.

 

Contact
Please enter your name!
Please enter your email!
Write your message!
Nieuweweg 15, 9364 PA Nuis, Nederland
Adres:
+31 6 1410 1408
Telefoon:
thijs@kuipers-ict.nl
E-mail:

Deze klanten gingen u voor:

Login Form

Kuipers ICT gebruikt cookies om uw online shop ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. Voor meer informatie,
Oke